Login    Forum    Register    Search    FAQ

Board index » 8start Launcher » Need Help




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Wrong icon shown
 Post Posted: Tue Mar 16, 2010 9:44 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 16, 2010 12:52 pm
Posts: 4
A small number of shortcuts show the wrong icon.
Here are two specific examples:

Paint.Net - The icon does not look correct when adding from the list and continues to look incorrect on the launcher.

Steam shortcut Doom 3 Resurrection of Evil - Looks good when adding from the list but is a blank white page icon when shown in the launcher. (Note that other Steam short cuts look correct, and if they didn't re-adding them seems to help.)

Is there anyway to fix this, or add custom icons? There are other shortcuts that don't work also but these are two classics with slightly different behavior.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Wrong icon shown
 Post Posted: Thu Mar 18, 2010 6:36 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 16, 2010 12:52 pm
Posts: 4
Just a follow up...

The (Doom 3 Resurrection) Steam related icon has now appeared correctly all by itself. Obviously some kind of windows icon cache issue. The other one however is a real problem. It appears 8Start cannot extract the correct icon from the .exe. The .exe happens to be a .Net C# app, if that means anything.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » 8start Launcher » Need Help


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in D:\Inetpub\vhosts\ggcircuits.com\8start.com\wwwroot\forum\includes\acm\acm_file.php on line 112